söndag 6 september 2009

Datorkrasch

Fy sjutton! Ett av åskvädren i somras (det har varit ett antal) förstörde vår dator. Först verkade det inte som om det skulle gå att rädda något. Hjälp! alla bilder är borta, trodde vi. Men nu har vi i alla fall lyckats återskapa delar av den gamla hårddisken.
Tänk att man har gjort sig beroende av en maskin!!I sommar har jag varit på en del gårdsauktioner, , och även gjort turer till mysiga och fina inredningsaffärer. Bordet i hallen är nyinropat, det hade den där vackra gröna färgen som jag älskar. Kronan på glaset är köpt på Vita rummet i Karlskoga. En butik i flera plan med massor av saker man gärna skulle vilja ha.Sen var vi på ett helt underbart ställe utanför Örebro. Smultrongården. Ligger ute på landet i ett jättesött hus som tidigare har varit ett gästgiveri. En såå mysig butik och ett cafe med gott hembakt bröd. Eva som driver stället får en verkligen att känna sig välkommen. Rekommenderas varmt.


8 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Men vilka härligt fräscha bilder du visar. Var tvungen att klicka på dem och titta närmare.

Hemskt med datorhaveri. Våran sjunger också på sista versen så det är bara en tidsfråga.

Kram Viveka

Gård och Hagar sa...

Sååå otroligt fiint, ert hem är helt underbart...
Är själv otroligt dålig på att uppdatera min blogg, men nu när jag ser alla dina fina bilder måste jag skärpa mig.

Ååå vilken insperation jag fick hos dig. Du kommer helt klart ligga hos mina favoriter.

Kram

Katarina

Lyktor och Tyg sa...

Inte kul med datorhaveri. Smultrongården är jättemysigt ställe. Och ionte långt därifrån ligger Min Skattkammare, Kicki heter hon som har den, Hon bloggar också under namnet Min skattkammare.
kram Kristina

Lissboden sa...

Hej Susanne!
Härligt med lite nya fina bilder hos dig.
Vad fint bord du hittat. Jag har faktiskt också hittat ett fint bord på loppis som jag tänkte visa snart men det måste tyvärr målas.
Det låter som om de har mycket fint i bytikerna ni besökt och jag har sett dem på nätet.
Jag hörde att en av mina stamkunder varit och beställt möbler i Karlskoga. Lite synd eftersom hon fått samma möbler hos mig till bättre pris.
Hälsa så mycket till Lisa och den övriga familjen!
Kram/Maria

Åke och Tanterna sa...

Hejsan...

Vilken fin blogg Du har. Återkommer gärna och kikar.

MVH

Britt

Classic Living sa...

Vilken fin och inspirerande blogg du har!
Tack för titten...

Myownhome sa...

Tack för tipset om smultrongården! Måste verkligen kikas upp. :) Det är alltid skoj att hitta nya små butiker kring där man bor. :)

Vad mycket fina bilder du visade i detta inlägg och det innan också, tycker att stolen ser ut att bli superfin och kransen var också det. :D

Kram
/Johanna

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色