söndag 15 februari 2009

Vinterdag

Den här veckan har skolorna sportlov och det är så himla vackert ute nu.
När ungarna var små åkte vi en hel del både skridskor och skidor på vinterloven men nu mer känns det som att " sova ut" prioriteras. Nåja, de är ju trots allt tonåringar:)


7 kommentarer:

Lyktor och Tyg sa...

Vilka jättefina vinterbilder!
Kram Kristina

Linda sa...

Härlig blogg du har!

Fina bilder o rolig läsning!

mvh ♥

Karin Lindström sa...

Hej Susanne!

Tack för din rara kommentar, och jösses har den redan kommit ut. Jag trodde det var nästa vecka, nu får jag väl skärpa till mig lite och visa lite fina bilder *skrattar*.

Vilken vacker blogg du har och så fina bilder du tagit. Roligt också att du bor i närheten. Både jag och min man kommer från E-tuna från början.
Jag såg att du hade länkat mig, det blir jag så glad för. Jag länkar dig också!

Ha det så gott och vi ses snart igen!
Kramar
Karin

la vida blanca sa...

Vilken fin blogg du har! Här kommer jag absolut att kika in fler gånger!

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!!

Vad fin blogg du har...jättefina bilder!!!! Tack för din goa hälsning till mig, blev jätteglad!

KRAM
Hanna

Lissboden sa...

Hej Susanne!
Oj, vilka fina bilder.
Vi har just kommit hem från Cervinia och där var snön fantastisk och solen sken mest hela tiden. Det är verkligen ljusterapi till 100 %.
Krya på dig!
Kram
Maria

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖