tisdag 10 februari 2009

Gammalt fönster

Det här lilla fönstret satt i stugan innan vi byggde om och bytte ut alla till kopplade fönster. Vi ville spara något från ursprungshuset så det fick bli det här. Nu sitter det i en innervägg mellan bad och sovrum.


Prärieklockor. Lisas favoriter.

Varit ute och gått med Kofi nästan hela dagen. Skulle egentligen ha uträttat massor under min lediga dag. Men det var betydligt bättre för humöret och själen med en lång promenad på Mälaren. Lite harig är jag när jag ger mig ut på isen men nu ska den väl vara säker:)

S

5 kommentarer:

Tro hopp och vitt sa...

Jätte mysigt att ni sparade det gamla fönstret. Det är nog många som slänger allt gammalt för att köpa nytt. Det gamla har ju ett värde för själen som inte det nya har!
Ps! Var rädd om dig på isen Ds.

Jenny

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad fint med fönstret så där..jag vill ha infällda fönster här hemma, få se när det blir !!
Ha det gott
Kraam Anette

HAGENS VITA VARDAG sa...

Phu..tycker inte heller om isar..
Underbara bilder du visar, så smakfullt!
Vad spännande med besök av Johanna och Marie, kommer vi få se mer från ditt hem i andra forum? Vore väl helt fantastiskt! = )
Ha en bra dag
Kram Anna

Sivs hus sa...

Hei, Herlig vindu som gav god stemning. Klem Siv

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖