fredag 30 januari 2009

I veckan har jag haft fint besök av två rara bloggerskor. Vintage Johanna. och Angel at my table Mari. Vi hade en jättetrevlig dag, jag fick massor med inspiration till nya bilder och tips på vackra butiker att besöka. Det får bli en trip snart.




Våren känns väldigt långt borta, I stället får man fejka inomhus.
















Badrummet har fått en uppfräschning med lite färg.
Nåja, färg och färg, det blev vitare i alla fall =)



Nu blir det en kopp kaffe, sen godnatt

S



torsdag 22 januari 2009

Loppislördag

Idag har vi varit på auktion- och loppisrunda. Letar egentligen efter en bänk, som jag ska ha under tv'n där man kan ställa dvd, cd-skivor etc. Det är så svårt att hitta någon snygg tv-möbel tycker jag.
Det blev ingen bänk utan en hel del annat fint, en gammal spegel, förvaringsboxar och en söt liten hatt.




Ha en skön helg

S

söndag 18 januari 2009

Svärmors gamla tvättkorg passar bra att
använda till plädar och täcken.
Den har hängt med i åtskilliga år.

Mässan var, som alltid, spännande och rolig att besöka.
Favoriten blev helt klart, Olsson och Jensen. Blandningen av det mjuka romantiska och det lite råare, enkla. Så himla snyggt.

S

onsdag 14 januari 2009


Hejsan, i morgon bär det av till Formexmässan i Stockholm. Är alltid roligt att få komma dit och titta på de senaste trenderna inom inredningsbranschen. Även om jag för egen del har fastnat för den gammeldags lite slitna stilen. Vi kanske ses där.=D

S

Tjoho, äntligen fint väder=)

tisdag 13 januari 2009

Vitt överdrag

Har sytt ett överdrag till en en fåtölj som stod i min sons rum. Det är ju roligt att kunna variera utseendet på sina möbler utan att klä om dom "på riktigt".


Vi letade länge efter en hatthylla till vår lilla hall. Till sist blev
det min pappa som fick specialbygga en plats för ytterkläderna. Tomt på kläder är det sällan, oftast är den helt belamrad så man knappt ser den. Så är det väl aldrig hemma hos er....


Må så gott

S



söndag 4 januari 2009

Vårblommor


Nu vill man byta ut alla hyacinter och amaryllisar. Var och handlade upp mig på vivor, krokus, pärlhyacinter och ett knippe tulpaner. Blev riktigt vårlikt hemma.=D




Har önskat mig den här vackra boken länge. Den är nog välkänd för de flesta av er men jag vill gärna tipsa er som inte har sett den, att ta en titt. Helt underbara bilder. Bara att krypa upp i soffan och drömma sig bort en stund.
Ha en riktigt skön kväll
S

lördag 3 januari 2009

Gott Nytt År. Hoppas att ni haft det bra över helgerna och att ni sluppit vinterkräksjuka och influensa. De har härjat runt omkring oss men än så länge har vi klarat oss.
Äntligen har vi fått lite snö. Här i mälardalen har det på senare år varit en bristvara, men nu så... fram med skidorna.

Fick två så fina lyktor från min son, Ludde, i julklapp.
Samme Ludde har tagit bilden på solen som lyser på trädtopparna.


Lite vinterbilder från vår frostiga trädgård.